Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Hronika

19. 12. 2017. Niš

Autor: I.Petrović Izvor: City radio

Eksplodirao automobil na Trošarini, poginuo muškarac

Crnom nizu bizarnih događaja - paljevina automobila u Nišu, sinoć je dodat najdramatičniji od svih - oko 20 sati, jedan auto je, u blizini škole Branko Miljković, u niškom naselju Trošarina, eksplodirao, pri čemu je jedan muškarac poginuo.

Snažna eksplozija  u Francuskoj ulici, u blizini nekoliko zgrada i Osnovne Škole Branko Miljković, potresla je večeras Niš, i ponovo je u srca Nišlija unela zebnju i pitanje - U šta se to pretvorio naš grad?

Od automobila gotovo da nije ostalo ništa. Da li je u pitanju samoubistvo ili ubistvo, pokazaće istraga. Policija ništa još ne saopštava zvanično a pojedini tabloidi su već objavili identitet poginulog uz tvrdnju da  se radi o Nišliji, čija su kola pre nekoliko godina bila zapaljena, a počinioci nisu otkriveni.

Prema rečima očevidaca i nekih komšija, prizor je bio strašan, a na društvenim mrežama građani Niša izražavaju strah, nespokojstvo i bes, što je, kako većina konstatuje, stepen kriminaliteta u gradu izuzetno visok. I zaista, kako bi i mogli da se osećaju građanke i građani ako, iz dana u dan, kao glavnu vest, čuju da je upaljen automobil, pa drugi, pa treći...U gotovo svim tim prethodnim slučajevima, da podsetimo, radilo se o visokim funkcionerima grada, javnih preduzeća, policije... Pre nekoliko meseci, u strogom centru Niša desila se  filmska sačekuša u kojoj su smrtno stradale dve osobe u 10 ujutru, a godinu dana pre toga takođe u širom centru je ubijen, opet u sačekuši, još jedan čovek. Nijedan od ovih događaja nije rasvetljen do kraja, pa ne treba da čudi što su građani više nego zabrinuti za sopstvenu bezbednost i bezbednost svoje dece.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije