Home  |  Vesti  |  Niš  |  Gužva ispred Exe Neta, građani negoduju zbog isključenja kablovske i interneta
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

24. 12. 2020.

Autor: Jelena Jocić Izvor: City radio

Gužva ispred Exe Neta, građani negoduju zbog isključenja kablovske i interneta

Korisnici Exe Neta okupili su se ispred poslovnice, jer su im od danas popodne isključeni internet, kablovska televizija i telefoni. Pre mesec dana uz račun su dobili obaveštenje o promeni vlasničke strukture operatera i saznali da na dalje imaju ugovornu obavezu prema novom provajderu Supernova. Međutim, obaveštenje da će biti isključenja nisu dobili. Pokušali su da kontaktiraju korisnički servis za više informacija, ali linije više nisu u funkciji.

Jedna od korisnica kaže da su uz mesečni račun dobili obaveštenje o promeni vlasničke strukture i da od sada imaju obaveze prema novom provajderu Supernova.

Isključili  su nam internet, kablovsku i telefone bez ikakve najave. Pokušao sam da dobijem korisnički servis, ali nisam uspeo jer linije nisu u fukciji. Zato sam došao lično da vidim gde je problem, kaže jedan od okupljenih sugrađana.

To je potvrdio i mladić koji kaže da nije dobio nikakvo pismeno ili usmeno obavešnje o isključenju. „Mi, kao korisnici Exe Neta, imali smo mogućnost odloženog plaćanja od tri meseca. Bez ikakve najave su nam sve isključili. Njihovi servisi nisu dostupni. Sam pristup nije kako treba.“

Građani kažu da nisu platili poslednji račun, ali da prema ugovoru, korisnik može snositi sankcije tek ukoliko ne plati dva mesečna računa.

Radnici u poslovnici kažu da su tek danas saznali da je promenjena politika firme, i da će korisnicima koji ne izmire obaveze u roku, biti obustavljene usluge.

Okupljeni korisnici ispred poslovnice Exe Neta, negodovali su zbog objašnjenja radnika, i poručili da će odmah ujutru raskinuti ugovor. "Ovo je sramota, šta nam radite u vreme epidemije! Sram vas bilo!" – poručili su revoltirani građani.

Komentari (6)

ostavi komentar
čet

31.12.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 23:21

kolkovasje?

dosta supernova pustila botove da komentarisu ovde xD lepi vam ip-evi nubine :*

Odgovori
pet

25.12.

2020.

Deda [neregistrovani] u 21:35

Pazi pricu

Kada smo 14. decembra cekali u red da platimo internet, tada su radili do 5 casova , i strucan kadar je izaso sa obezbedjenjen da nam kaze da zatvaraju jer je 5 do 5 i da NECE biti iskljucenja do 15. januara, i JASNO I GLASNO je rekla " nije bitno da li imate 1 racun ili 2, nece biti iskljucenja "
i onda se desilo ovo ...

Odgovori
pet

25.12.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 18:15

Ugasili su i onima koji su platili

Cisto da budemo nacisto. Internet je ugasen i onima koji su platili. Uredno sam platio racun koji mi je stigao od supernove ali sam vec dva dana bez interneta.

Odgovori
pet

25.12.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 12:52

TendaMadafaka

Neka Lipče Svaki Kuj Ne Voli EXE-NET

Odgovori
čet

24.12.

2020.

flloo [neregistrovani] u 21:48

Živeće ovaj narod

Verovatno su pomislili - oo novi vlasnik, sad ne moramo da placamo, dace nam dzabe. E kad se ustanovi da nije dzabe, onda idemo juris da se svadjamo malo. Pa niko nam nije reko da treba da platimo, i ako placamo svakog meseca, ali sad nam niko nije reko. Trebao je neko da ukiti kondir i da nam dođe na adresu da nas pozove da platimo. Sto to niko nije uradio?

Odgovori
čet

24.12.

2020.

anonymous [neregistrovani] u 21:43

Smeske

Hahahahaha ovo je dno, hoces da muzes kravu, ali neces da joj das da jede :)

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage