Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

11. 11. 2010. AISEC studentska radionica

"Open IT" i "IT škola"

Međunarodna studentska organizacija AISEC u Nišu, po treći put za redom organizuje projekat "Open IT". Projekat traje 2 nedelje, a niški strudenti će kroz radionice steći praktično IT znanje, koje će moći da iskoriste u svojoj karijeri.

Predavanja i radionice će voditi najbolji studenti Elektronskog fakulteta u Nišu. Projekat se sastoji iz stručne IT konferencije za studente Elektronskog fakulteta, na kojoj će oni imati prilike da se upoznaju sa poslovanjem uspešnih kompanija na polju informacionih tehnologija, kao i da dobiju nova praktična znanja.

Drugi deo projekta je "IT Škola" za studente ostalih fakulteta Univerziteta u Nišu, na kojem će oni imati prilike da uče osnovno i napredno korišćenje korisnih programa i upoznaju se sa mogućnostima interneta kao sredstvom za lični razvoj, promovisanje i učenje.

Cilj projekta je da se studenti kroz niz kvalitetnih predavanja i radionica, upoznaju sa informacionim tehnologijama, sa njihovim mnogobrojnim mogućnostima, "cakama" i bržim putevima do potrebnih i korisnih informacija. Svako će steći osnovno praktično IT znanje, koje će moći da primenjuje kako sada tako i u budućnosti.

Zainteresovani studenti prijave mogu da preuzmu sa sajtova www.nis.openit.rs ili www.nis.aiesec.org.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage