Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

06. 02. 2017. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Ubrzano čekiranje putnika i prtljaga na niškom aerodromu

Putnicima koji lete sa aerodroma “Konstatnin Veliki” na raspolaganju su četiri nova šaltera za registraciju. To bi trebalo da znatno ubrza proceduru čekiranja.

Radnici niškog aerodroma na četiri nova šaltera vršiće ubuduće istovremenu registraciju putnika i prtljaga za dva različita leta. Na ovaj način aerodromske službe biće operativnije i pružaće bolju uslugu putnicima koji lete iz Niša do neke od evropskih destinacija.

U Upravi aerodroma Konstantin Veliki kažu da je to deo najavljenje sanacije na kompleksu aerodroma, dok čelnici Grada očekuju da ove godine aerodrom dostigne rekordan broj putnika, čak 300 hiljada.

„Očekuje nas završetak radova na rekonstrukciji zgrade, nabavka nove opreme, kao što je novi agregat za snabdevanje aviona električnom energijom, sa SMATSOM ćemo realizovati i projekat nabavke novog kontrolnog tornja na 4000 kvadratnih metara i novih svetala za noćno sletanje“, rekao je gradonačelnik Niša.

Inače, u radove na rekonstrukciji aerodromske zgrade i sređivanje šaltera Grad je uložio 35 miliona dinara, a JP Aerodrom „Konstantin Veliki“ 2 miliona dinara

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage