Home  |  Vesti  |  Niš  |  Velike gužve za nove zdravstvene knjižice, čeka se odgovor nadležnih
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

08. 03. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Velike gužve za nove zdravstvene knjižice, čeka se odgovor nadležnih

Ispred Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje u Nišu i dalje veliki broj naših sugrađana od ranog jutra čeka da preuzme novu zdravstvenu knjižicu. U niškoj filijali kažu da direktorka Svetlana Milić, ne može bez odobrenja RFZO da odgovori na naša pitanja. Ko je odgovoran zbog ovolikih gužvi, da li je država nespremna ušla u ovaj process, neka su od pitanja koja smo prosledili RFZO. Odgovor još nije stigao.

Ispred Republičkog fanda za zdravsteno osiguranje u Nišu I dalje veliki broj građana satima čeka kako bi  preuzeli novu zdravstvenu knjižicu. Redovi od stotinak metara stvaraju se još od ranog jutra za zauzimanje što bolje pozicije, odnosno prezuzimanje broja a zatim i novih zdravstvenih knjižica.

“Od sedam sati sam ovde, posle 3 sata uspeo sam da preuzmem broj, nemam predstavu kad ću da preuzmem knjižicu”, kaže jedan naš sugrađanin.

Kako su nam rekli iz niške filijale, direktorka  Svetlana Milić nije ovlašćena da daje odgovore na pitanja bez odobrenja RFZO. Mi smo Republičkom fondu za zdravstevno osiguranje u ponedeljak uputili pitanja: Ko je odgovoran za ovoliku gužvu i redove dugačke stotinak metara, da li je država ušla nespremna u procesu zamena zdravstvenih knjižica, da li je moguće dodatnim angažovanjima zaposlenih olakšati život nišlijama u ovom slučaju. Odgovore još nismo dobili a zakonski rok za njihovo dostavljanje je sedam dana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage