Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

09. 05. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Još uvek besplatan parking prekoputa “Ratkove“

U okviru redovnog održavanja, radnici Parking servisa u ulici Vojvode Mišića menjali su table sa informacijama o naplati parkiranja u drugoj zoni. Sa druge strane, nedavno obeležena parking mesta ulicom naviše, prekoputa “Ratkove“ škole, do daljnjeg su besplatna, iako su nadležni rekli da će naplata na tom mestu početi da se vrši do kraja aprila.

Iako je najavljeno da će krajem aprila obeležena parking mesta ispred OŠ “Ratko Vukićević“ početi da se naplaćuju, iz određenih razloga, kako tvrde u JKP Parking servis, table za naplatu još uvek nisu postavljene, pa će naplata početi da se vrši tek u nekom narednom periodu, ali još uvek nije poznato kada.

Slika radnika koji postavljaju tablu sa oznakom naplate parkiranja u zelenoj zoni, a koju smo zatekli danas na raskrsnici ulica Vojvode Mišića i 9. brigade, naterala nas je da ih upitamo da li će tablu postaviti i na predviđenom mestu, kod spomenika “Sestre Baković“.

Nažalost ili na sreću vozača, radnici su objasnili da je i to u planu istog dana, ali su kasnije, u upravi JKP Parking servis, potvrdili da taj znak neće postavljati danas, i da se još uvek ne zna kada će.

Podsetimo, JKP Parking servis obeležilo je 42 parking mesta u drugoj zoni sa jedne strane ulice Ratko Vukićević, ali dok se ne postavi tabla sa informacijama o naplati, ona se neće vršiti. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije