Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

13. 05. 2017. Niš

Autor: Ivana Petrović Izvor: City radio

Porodica, prijatelji i policija tragaju za nestalim Nišlijom

Već dva dana se traga za Srđanom Dunjićem, četrdesetsedmogodišnjim Nišlijom, koji je nestao pre dva dana, u blizini Trupala, kraj auto puta Beograd - Niš. Kako su preko društvenih mreža, objavili Srđanovi supruga i prijatelji, njegov automobil je pronađen, kao i dokumenta i mobilni telefon, ali njemu se gubi svaki trag.

Srđan se 11.maja ujutru, uputio službenim kolima, poslom, u Ražanj ali tamo nije stigao, iz, za sada, još uvek nepoznatih razloga. Njegova supruga Radmila je putem Fejsbuka zamolila za pomoć u traganju za suprugom: 

"Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o njemu ili njegovom kretanju da odmah jave najbližoj stanici policije ili na tel. 063/894-53-72." - napisala je Srđanova supruga.

Policija je potvrdila nestanak našeg sugrađanina. U brojnim komentarima na društvenim mrežama, Srđana, prijatelji, zabrinuti zbog njegovog nestanka, opisuju kao dobrog, porodičnog čoveka a reči hvale imaju za njega i njegove bivše i sadašnje kolege.

Svi se nadaju da će se porodična drama Dunjića okončati pozitivnom vešću i da će se Srđan vratiti supruzi i ćerkici živ i zdrav.

Da ponovimo: Ukoliko ste videli Srđana, ili imate ikakva saznanja o tome šta mu se 11.maja prepodne dogodilo na auto -putu, kod Trupala, obavestite najbližu stanicu policije ili porodicu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage