Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

17. 05. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Postojanije zebre uskoro ispred Meka i kod Ureda

Zebre od dugotrajnije plastike, kakve već postoje na Sinđelićevom trgu, do kraja avgusta biće postavljene na još tri lokacije u gradu, saznajemo u Parking servisu.

Radnici Parking servisa u okviru redovnog održavanja rade obeležavanje horizontalne signalizacije u gradu. Ove nedelje iscrtavaju autobuska stajališta u Knjaževačkoj ulici, dok će sledeće raditi na Somborskom i bulevaru Medijana, a završavaće i sa pešačkim prelazima u zonama škola.

Novina je to što će JKP Parking servis obeležiti pešačke prelaze i zaustavne linije u centralnoj gradskoj zoni, kao i oznake oko škola, tankom prskanom plastikom i debeloslojnom hladnom plastikom, kako saznajemo u ovom preduzeću.

„U pilot projektu videli smo da je to ono što je dobro, u pitanju je raskrsnica kod Suda koja je urađena na takav način. Takvo obeležavanje mnogo je dugotrajnije, a samim tim i povoljnije. Biće obeleženi pešački prelazi kod Ureda i kod Meka, a u planu je da se sve završi do sredine avgusta“, objašnjava pr JKP Parking servis Jelena Nešić, za City radio.

Ona dodaje da je u planu i treća lokacija, koja će biti definisana u daljem periodu. Prva faza obeležavanja biće završena do sredine avgusta, a nakon toga ekipe Parking servisa radiće na održavanju postojeće signalizacije.

Za ove radove sa uračunatim materijalom izdvojeno je 34 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije