Home  |  Vesti  |  Niš  |  Odbor za imenovanja predložio nove direktore javnih preduzeća i ustanova
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

08. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Odbor za imenovanja predložio nove direktore javnih preduzeća i ustanova

Odbornici Skupštine grada Niša sutra će na sednici odlučivati o novim direktorima javnih preduzeća i ustanova. Na sednici odbora za imenovanja danas su obelodanjena imena novih direktora.

Toplana, Gorica i Galerija dobiće novo rukovodstvo. Osim ovih javnih preduzeća i ustanova i “Apoteka Niš” dobija v.d. direktora. Umesto dosadašnjeg  v.d. direktora Toplane Zorana Stojanovića, za novog vršioca dužnosti trebalo bi da bude izabran Predrag Milačić, prvi direktor Objedinjene naplate, u kojoj inače trenutno radi.

Na predlog  SPS –a, prvi čovek Gorice trebalo bi da bude Igor Novaković, koji je inače zaposlen u ovom preduzeću. Nakon ostavke direktora niške  Galerije, Milića Petrovića, za tu funkciju predložena je njegova zamenica Emilija Ćoćić – Bilić.

Na sednici odbora za imenovanja predloženo je i da direktor Sporstkog centra “Čair”, Dragan Perić, ostane na toj funkciji.

Na mesto direktora “Apoteke Niš”, prema predlogu Odbora za imenovanja, umesto Dimitrija Jankovića, kome je istekao mandat, v.d. funkciju direktora trebalo bi da obavlja Radojko Matić, koji je već bio direktor “Apoteke Niš”.

O ovim predlozima Odbora za imenovanja, sutra će na sednici odlučivati odbornici Skupštine grada.     

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije