Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

13. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Kablovi obeleženi plastičnim flašama na sred ulice

U ulici Blagoja Parovića kod nekadašnjeg ulaza - izlaza, u garažu Niš ekspresa, na oko metar od asfalta vise kablovi između dve saobraćajne trake, a da bi bio uočljiv kabl je neko „obeležio“ plastičnim flašama.

Već drugi dan između dve saobraćajne trake jedan kabl je očigledno popustio, taman toliko da se nalazi na oko jedan metar od asfalta.

S obzirom da ovde vozači često vrše polukružno okretanje, a neki ovde skreću prema parkinzima svojih zgrada, što je trenutno nemoguće, neko se „potrudio“ i plastičnim flašama obeležio ovaj kabli, ne bi li bio uočljiviji.

Ipak koliko god se trudio, flaše i nisu baš uočljive niti propisane zakonom, za obeležavanje bilo koje vrste prepreke. Iz EPS-a saznajemo da se ne radi o strujnom kablu, već o kablu nekog od provajdera kablovske televizije. 

U svakom slučaju apelujemo na odgovorne, da što pre uklone ove kablove, i vrate ih tamo gde im je mesto, jer osim što stvaraju nelagodnost kod građana koji ovde žive, mogu svakako i da ugroze bezbednost u saobraćaju, i vozača automobila i biciklista, jer  iako „obeležen“ plastičnim flašama, i kabl i flaše,  jedva da su uočljivi i danju, a pogotovo noću, pa mogu da naprave ozbiljan problem i jednima i drugima.        

Komentari (1)

ostavi komentar
uto

13.06.

2017.

CCC [neregistrovani] u 11:26

Stvarno?

Kabli? Sta je mnozina, dva kablija, pet kablijeva?

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije