Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

23. 06. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Unikati za svačiji ukus izloženi na Trgu

Ljubitelji unikatnog nakita, ali i domaće rakije, likera, meda, umetničkih slika, krznenih, heklanih i pletenih stvari, predmeta sa motivima Srbije, mogu da pronađu nešto za sebe i pazare na trodnevnom Sajmu rukotvorina i suvenira. Izlagači iz Niša predstavili su svoje radove na centralnom gradskom trgu.

Nekoliko desetina kreativaca tokom tri dana izlagaće svoje radove u centru Niša, na Sajmu rukotvorina i suvenira.

„Za sada nas je između 30 i 40, uključena su sva udruženja iz Niša, jer mi je bio cilj da svi naši rukotvorci na jednom mestu prikažu svoje proizvode, što našim sugrađanima, što turistima, i već vidimo da je ovo pun pogodak“, objašnjava Emina Milutinović Jović ispred Udruženja niških domaćica i domaćina, kao organizator.

Svi ljubitelji jedinstvenih predmeta mogu da pazare drvenariju, nakit, heklane i pletene stvari, umetničke slike, magnete, lutkice i ostale predmete sa obeležjima naše zemlje, kao i med, rakiju, likere, i ručno izrađenu kozmetiku.

„Sve su ručni radovi, imate i krznene stvari, zaista sve i svašta, ali najbolje je da svako dođe i lično pogleda, izložba je prilagođena različitim ukusima“, dodaje Emina.

Sajam rukotvorina i suvenira na Trgu Kralja Milana otvoren je od 23. do 25. juna, od 9 do 20 sati.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije