Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

26. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Čepurin: Nije jasno zašto nije rešen status Centra u Nišu

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin izjavio je danas u Nišu da niko ne može da razume zbog čega nije rešen status zaposlenih u Srpsko-ruskom humanitarnom centru.

Ruski ambasador Aleksandar Čepurin rekao je da je u dokumentima koji su potpisani između Srbije i Rusije još 2013. godine sve jasno kada je u pitanju Srpsko-ruski humanitarni centar, ali da „niko ne može da razume zbog čega nije rešen status zaposlenih u centru“.

„Bez rešenog statusa Srpsko-ruski humanitarni centar nema mogućnosti za razvoj“, rekao je Čepurin, posle sastanka sa gradonačelnikom Niša Darkom Bulatovićem.

„Imamo sve u dokumentima koje su potpisale vlasti Srbije i Rusije, čitajte tamo je sve napisano, rekao je Čepurin.
Govoreći o optužbama američkih predstavnika, da je centar špijunski, on je rekao da su vrata centra otvorena za sve, i da svako može da ode i uveri se šta tamo rade zaposleni.

Čepurin je sa gradonačenikom Niša razgovarao i o unapređenu privredne saradnje sa našim gradom i ovim delom Srbije, posebno sa ruskim gradom Kalugom.    

Bulatović i Čepurin, otvorili su prostorije društva srpsko-ruskog prijateljstva „Naissus“, a prisustvovali su i Međunarodnom festivalu tradicionalnih ruskih pića u Oficirskom domu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije