Home  |  Vesti  |  Niš  |  U subotu na Trgu Kralja Milana - razgovor sa narodnim poslanicima
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

20. 10. 2017. Niš

Autor: I.P. Izvor: City radio

U subotu na Trgu Kralja Milana - razgovor sa narodnim poslanicima

Ukoliko imate neko pitanje, problem ili sugestiju, a želite da to podelite sa nekim od narodnih poslanika iz Niša, prilika vam se ukazuje sutra, u subotu, 21.oktobra u vremenu od 13 do 15 sati.

Sa građanima će razgovarati Milan Lapčević (DSS), Dušan Milisavljević i Goran Ćirić (DS), Miloš Bošković (DJB) i Predrag Jelenković (SDPS). Razgovor sa poslanicima organizuje Proaktiv iz koga poručuju da, u duhu njihove vizije, a to je Srbija proaktivnih građana, organizuju ovaj vid upoznavanja građana sa ljudima koji ih predstavljaju u republičkom Parlamentu.

"Trenutna situacija je poražavajuća. Građani zapravo i ne poznaju svoje poslanike. Hajde da se upoznamo kroz ovaj projekat." - poručuju iz Proaktiva.

Oni dalje navode da  je Mojposlanik.rs , mesto na internetu gde građani mogu da postave pitanja svojim poslanicima. 

"Moderni parlament, za koji se mi zalažemo, je organizacija vlasti u kojoj su građani direktno uključeni u donošenje odluka, a preko svojih poslanika odlučuju o svojim potrebama i interesima od značaja za svakodnevni život."-ističu organizatori druženja sa poslanicima i pozivaju Nišlije da dođu i poslanicima izlože svoje potrebe i probleme.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage