Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

22. 12. 2017. Niš

Autor: Z.Milenković Izvor: City radio

Više letova sa niškog aerodroma zbog praznika

Od 21. decembra sa niškog aerodroma krenuli su pojačani letovi na relaciji Bazel- Niš - Bazel a zbog velikog interesovanja za putovanja u vreme praznika, aerodrom "Konstantin Veliki" će do 8. januara imati povećan broj letova do Švajcarske. Od petka, 22. decembra "Germanija flug" će dva puta nedeljno, do 8. januara, prevoziti putnike na relaciji Niš - Cirih - Niš.

Kompanija "Viz er" uvela je dodatni let na relaciji Niš-Bazel, na kojoj će tokom praznika leteti tri puta nedeljno a "Germanija flug" se privremeno vratila na niški aerodrom letovima do Ciriha, i leteće na toj liniji, od danas do 8 januara 2 puta nedeljno – petkom i ponedeljkom, rekla je za City radio Ivanka Stanisavljević sa aerodroma "Konstantin Veliki".

Kompanija "Germanija flug" prestala da leti iz Niša krajem oktobra, a sada pošto se vratila zbog pojačanog interesovanja za letove tokom predstojećih praznika, jedina će leteti do niškog aerodroma 25. decembra, na katolički Božić, jer kako kaže Ivanka Stanisavljević,  niskobudžetne avio-kompanije ne lete tog dana.

U drugoj polovini decembra povećan je broj putnika iz Evrope ka Nišu, a među putnicima koji uoči i tokom praznika lete do Niša i iz Niša uglavnom su naši ljudi koji rade u inostranstvu, ali ni broj turista nije zanemarljiv, rekla je Ivanka Stanisavljević.

Niš je avio-linijama direktno povezan sa 11 evropskih gradova, a u vreme praznika do njih prevoze avioni 4 avio kompanije.

Do kraja decembra aerodrom "Konstantin Veliki" trebalo bi da dostigne broj od preko 320.000 prevezenih putnika, što je više nego duplo u odnosu na prethodnu godinu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije