Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

03. 01. 2018. Niš

Izvor: Parking servis, City radio

Počinje naplata parkiranja kod škole Ratko Vukićević

U ulici Ratka Vukićevića postavljena je dodatna tabla za naplatu parkiranja. Kontrolori JKP „Parking servis“ Niš će od 08. januara 2018. godine početi sa izdavanjem dnevnih karata vozačima koji ne poštuju Odluku o javnim parkiralištima.

Iako su parking mesta, kako smo izveštavali obeležena još aprila meseca prošle godine, kada je najavljivano da će se i početi sa naplatom parkiranja u ovoj ulici do kraja maja, vozači će biti u obavezi da plaćaju parkiranje u toj zoni odmah nakon Božića, najavljuju iz Parking servisa.
Ulica Ratka Vukićevića se nalazi u Zoni II (zelena zona) u režimu naplate parkiranja. Naplata se vrši radnim danom od 7-21 časova i subotom od 7-14 časova. 

Plaćanje parkiranja na sat može se obaviti slanjem registarskog broja vozila  SMS-om na broj 9182, zatim kupovinom višesatne karte slanjem registarskog broj vozila  SMS-om na broj 9185 ili isticanjem papirnih parking karata koje se mogu kupiti na obližnjim kioscima.
Stanari ulice Ratka Vukićevića ili okolnih ulica, koje se nalaze u režimu naplate, mogu kupiti povlašćenu zoniranu stanarsku parking kartu za stanarski sektor br. 8. Više informacija građani mogu dobiti u Korisničkom servisu, ulica Orlovića Pavla 24, preko broja telefona 018 517 778  ili na sajtu www.nisparking.rs. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije