Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

06. 04. 2018. Niš

Autor: I.P. Izvor: City radio

Radno vreme u toku praznika

Tokom uskršnjih praznika koji su počeli danas a traju zaključno sa 9.aprilom važiće nedeljni red vožnje u gradskom saobraćaju a parking se neće naplaćivati.

U Domu zdravlja radiće svakodnevno od 7 do 20 sati lekari opšte prakse za decu i odrasle a isto važi i za Zdravstvenu stanicu Čair, opštu praksu i davanje infuzije. Patronažne sestre će dežurati na terenu od 7 do 14 sati a telefonom ćete savet moći da dobijete celog dana do 20 sati. Punkt u Rajićevoj. Službe medicinske nege i palijativnog zbrinjavanja biće na raspolaganju od pola 8 ujutru do pola 3 popodne a sestre će raditi terenski do 8 uveče. Laboratorijske analize će se vršiti do 2 popodne. Stomatološka služba pri Hitnoj pomoći dežuraće non stop.

Od državnih apoteka u nedelju će raditi samo "Ćele kula" a u ponedeljak i apoteka "Čegar". Ostalih dana praznika radiće sve apoteke.

Objekti Narodnog muzeja u Nišu, biće zatvoreni svih dana praznika sem subote, 7.aprila kada će biti od 10 do 15 sati otvorene Sinagoga i Arheološka sala a Ćele kulu i Logor će biti moguće posetiti takođe samo u subotu i to od 10 do 16 sati.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage