Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

11. 04. 2018. Niš

Autor: I.Petrović Izvor: City radio

20.Sajam lova i ribolova „Niš 2018“

Sajam lova i ribolova "Niš 2018" održaće se u Hali Čair od 25. do 29.aprila. Ovogodišnji sajam je jubilarni, dvadeseti po redu.

Zaljubljenici u lov i ribolov će moći da razgledaju i kupe po specijalnim sajamskim popustima mnogo toga neophodnog za boravak i uživanje u prirodi, na štandovima pedesetak izlagača iz cele Srbije. Među izlagačima će se zateći uvoznici, distributeri ali i proizvođači opreme.

Organizator Sajma SC "Čair", zajedno sa ribolovačkim udruženjem Nišava, i ove godine priređuje tradicionalnu prateću manifestaciju, izložbu dečjih radova inspirisanih lovom, ribolovom i boravkom u prirodi. Najuspešniji mali umetnici biće nagrađeni prigodnim nagradama. Ova akcija je uvek do sada imala lep odziv među učenicima osnovnih škola u Nišu i okolini.

Po prvi put ove godine među učesnicima Sajma biće Srpsko - ruski humanitarni centar, koji je imao veliko angažovanje pretprošle godine u vreme velikih poplava koje su pogodile Srbiju. Ove godine će posetioci moći da vide i većinu lovačkih udruženja jugoistočne Srbije.

"Sajam lova i ribolova Niš ,svake godine posećuje veliki broj posetilaca, ne samo iz Niša i okolnih mesta, već ii iz Bugarske,  Makedonije,  i sa Kosova pa i ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane da obavezno posete niški sajam." - poručuju organizatori i dodaju da je cena ulaznica već nekoliko godina nepromenjena i pristupačna. Individualne ulaznice koštaju 150 dinara, grupne (za grupe preko 10 osoba) 100 dinara a u nedelju na dan zatvaranja Sajma ulaz će biti besplatan.

Otvaranje Sajma je u sredu 25. aprila u 13 sati a radno vrema za posetioce je: u sredu od 12 do 19:30, a narednih dana od 10 do 19:30. U nedelju Sajam će biti otvoren do 17 sati. Organizator Sajma je SC "Čair" Niš.            

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage