Home  |  Vesti  |  Niš  |  Vredna sugrađanka napravila pravu oazu iza zgrade u kojoj živi
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

30. 10. 2018. Niš

Autor: I.Petrović Izvor: City radio

Vredna sugrađanka napravila pravu oazu iza zgrade u kojoj živi

Veliku pažnju je na Fejsbuku izazvala objava, praćena fotografijama, koju je napisao Nišlija, Aleksandar Grujić. Naime, ovaj naš sugrađanin je na taj način odao svojevrsno priznanje svojoj majci, koja je potpuno sama, preuredila nekadašnju divlju deponiju u međublokovskom prostoru iza zgrade, u kojoj živi, i pretvorila je u pravu oazu lepote.

Iako je gospođa Ljubinka Grujić sedamdesetšestogodišnjakinja, ona je potpuno sama prionula na sređivanje mini parkića iza njene zgrade koji je pre toga bio pravo ruglo i smetlište. 

Očistila je tu površinu, zasadila je cveće a čitav prostor je ukrasila dodatno i veoma zanimljivim mozaicima od kamenčića. Postavila je i divno oslikanu kućicu za ptice. Sama je oslikala, pošto je slikanje njen hobi.

To nije sve. Da ne bi naružavao ambijent, gospođa Grujić je okrečila oronuo i grafitima nagrđen EPS-ov trafo, tako da je sada to jedan prelepi kutak između betonskih blokova i zgrada na Bulevaru.

Bravo za gospođu Grujić, koja je ovim gestom pokazala da je potrebno samo malo dobre volje pa da naše okruženje bude mnogo čistije i lepše!

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage