Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

05. 03. 2020. Niš

Izvor: City radio

Niš dobio novu modernu garažu!

Druga po redu javna garaža u Nišu, koja nosi ime „Sinđelićev trg“ po lokaciji na kojoj se nalazi, otvorena je danas, 05. marta 2020. godine. Svečano otvaranje otpočelo je u 13 časova, u prisustvu gradonačelnika Darka Bulatovića, direktora JKP „Parking servis“ Niš Dejana Dimitrijevića i saradnika na projektu.

Nakon 20 godina postojanja same ideje o izgradnji javne garaže na ovoj lokaciji, JKP „Parking Servis“ Niš je uspeo da ovu ideju oživi.  Naime, nakon šest meseci rada i angažovanja kako bi ovaj deo grada dobio savremenu garažu, koja će umnogome poboljšati uslove parkiranja u centralnoj gradskoj zoni, uspeli smo da ostvarimo postavljeni cilj i otpočnemo ovu godinu još jednim uspešno realizovanim projektom. Puštanjem u rad nove garaže smanjiće se i standardne saobraćajne gužve karakteristične za ovaj deo grada.

Garaža koja se prostire na 3307 kvadratnih metara, raspolaže sa 114 parking mesta, od kojih 6 namenjenih osobama sa invaliditetom. Parkiranje nije vremenski ograničeno, a naplaćivaće se 50 dinara po započetom satu, počev od današnjeg dana. Javna garaža „Sinđelićev trg“ biće otvorena 24 časa u nedelji.

Ovim putem se zahvaljujemo svim saradnicima na uspešnoj saradnji i realizaciji ovog projekta od izuzetnog značaja za grad Niš i želimo građanima ugodno i bezbedno korišćenje javne garaže "Sinđelićev trg“.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage