Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

21. 03. 2020. Niš

Autor: Redakcija Izvor: JKP Parking Servis Niš

Režim rada JKP Parking servis Niš u toku vanrednog stanja

Javno komunalno preduzeće „Parking servis“- Niš, kao i sva ostala gradska javna komunalna preduzeća, tokom vanrednog stanja obavlja poslove iz svoje nadležnosti, saopštili su iz ovog preduzeća. Garaže i parkirališta rade po uobičajenom režimu, a obavlja se i kontrola i naplata parkiranja u zoniranom području.

Poslovnica Korisničkog servisa ovog preduzeća  je zatvorena za rad sa strankama. Komunikacija sa korisnicima obavlja se i putem mejla  info@nisparking.rs i preko broja telefona 018/517-778, radnim danima od 7 do 19 sati, subotom od 7-14 sati.

Korisnici kojima je isteklai li uskoro ističe povlašćena karta za parkiranje mogu automatski da je produže, tako što će se registrovati na portalu Parking servisa www.nisparking.rs i kupiti електронскупаркингкарту.

“Apelujemo na korisnike da sva dugovanja koja imaju prema Parking servisu izmiruju elektronskim putem. Podsećamo da se dugovanje po osnovu izdate dnevne karte može izmiriti i slanjem SMS-a na broj 9189,  kao i na jednom od dva parkomata (Nikole Pašića br. 24 i Cara Dušana br. 2), uplatom u gotovini ili platnim karticama”, navodi se u saopštenju.

Služba za prenos nepropisno parkiranih vozila radi, i po nalogu nadležnih organa sva uklonjena vozila prenosi na plac sa adresom Bulevar Svetog cara Konstantina bb.

Ekipe preduzeća koje su zadužene za održavanje saobraćajne signalizacije i javnog osvetljenja rade svakodnevno. U kontinuitetu se radi obeležavanje oznaka na kolovozu, otklanjaju kvarovi na svetlećoj saobraćajnoj signalizaciji, postavlja vertikalna saobraćajna signalizacija, menjaju dotrajale sijalice i rešavaju kvarovi na javnom osvetljenju.

Građani neće biti u mraku i mogu, kao i do sada, da prijavljuju probleme i  kvarove na javnom osvetljenju preko brojeva telefona 018/415-0970, 018/415-0971 ili slanjem mejla na osvetljenje@nisparking.rs.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije