Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

21. 12. 2020.

Autor: Jelena Jocić Izvor: City radio

Plaćena praksa za studente Elektronskog fakulteta

Kompanija Jonson Electric raspisala je konkurs plaćene stručne prakse, za studente master studija Elektronskog fakulteta u Nišu. Rok za prijavu je 15.1.2021. godine.

Pravo na prijavu imaju studenti koji su prvi upisali master studije u oktobru/novembru 2020. godine na smerovima Elektronika i mikrosistemi i Upravljanje sistemima.

Da  bi kandidat poslao prijavu neohodno je da ispunjava sledeće uslove: ima najmanje prosek 7,00 na osnovnim studijama, uspešno položi test   koji će biti organizovan i realizovan u prostorijama fakulteta -  sa minumum 50% uspešnosti;  srednji nivo poznavanja engleskog jezika. Kandidati koji polože test biće pozvani na razgovor, nakon ćega će biti doneta konačna odluka o izboru kandidata.

Stručna praksa počinje u prvoj sedmici marta i trajaće do kraja decembra, sa izuzetkom meseca acgusta. Praktikant će u kompaniji provoditi dva dana sedmično u periodu od o8:00 do 16h.

Prijave slati na mejl adresu nikola.mihajlovic@elfak.ni.ac.rs. 

Kompanija Jonson Eletric bavi se proizvodnjom mikromotora, elektropokretačkih podsistema i pogona za automobilsku i širu industrijsku primenu.


Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije