Home  |  Vesti  |  Obrazovanje  |  Raspisane prijave za prvu generaciju polaznika na modul “INNOWATE"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

24. 12. 2020. Niš

Autor: M.J. Izvor: City radio

Raspisane prijave za prvu generaciju polaznika na modul “INNOWATE"

Univerzitet u Nišu otvorio je konkurs za upis prve generacije polaznika na modul "EU politika o vodama i inovativna rešenja u upravljanju vodama"- INNOWATE, koji će se pohađati na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu.

Kroz novi modul INNOWAT, stvoriće se uslovi i resursi za uvođenje održive EU politike u oblasti upravljanja vodnim resursima. Maksimalan broj polaznika je 20, a njihovo usavršavanje trajaće 12 nedelja, gde će predavanja držati stručnjaci iz ovih oblasti, najavili su sa Građevnsko-arihtektonskog fakulteta. 

Modul se realizuje u okviru Žan Mone projekta “EU water policy and innovative solutions in water resources management - INNOWAT“ okvirnog programa ERAZMUS+ Evropske unije, saopštili su sa GAF-a. 

Cilj ovakvog programa je, kako kažu sa Fakulteta, uvođenje nastavnih jedinica na studijama iz oblasti evropskih integracija primenom nove metodologije u nastavi prilagođenoj potrebama studenata osnovnih i master akademskih studija tehničko-tehnološkog usmerenja.Takođe, podsticanje mladih stručnjaka na istraživanja iz oblasti upravljanja vodnim resursima radi razvijanja novih inovativnih i interdisciplinarnih rešenja u sektoru voda.

Predavanja u okviru INNOWAT modula počinju 15.02.2021. godine, na Građevinsko-arhitektonskom fakultetu u Nišu preko Moodle platforme. Modul čini devet nastavnih aktivnosti (interaktivnih predavanja) i trajaće 90 časova (12 nedelja). Nastava i sve ostale aktivnosti na INNOWAT modulu biće realizovane na srpskom jeziku. 

Troškove realizacije INNOWAT modula u potpunosti pokriva Evropska unija kroz program Erazmus+ Žan Mone.

Više informacija i prijavne formulare možete naći OVDE. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije