Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

05. 04. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Pronađi svoj profesionalni put na Sajmu obrazovanja u Nišu

Preko 40 visokih škola i najuspešnijih privatnih i državnih fakulteta iz Srbije i inostranstva prezentovaće ponudu najmodernijih vidova obrazovanja na jubilarnom Međunarodnom sajmu obrazovanja "Moja karijera - Moj izbor", koji se u petak i subotu održava u Domu vojske.

10. Međunarodni sajam obrazovanja "Moja karijera - Moj izbor" održava se 7. i 8. aprila u niškom Domu vojske. U okviru dešavanja na Sajmu, u posebnom prostoru, biće organizovana prateća dešavanja - besplatne kreativne radionice, prezentacije fakulteta, promocije knjiga. Sajam će pratiti okrugli stolovi i tribine različitih tematika.

„Pored fakulteta i visokih škola svoj rad će, kao vid neformalnog obrazovanja, prezentovati i agencije koje se bave edukacijom iz oblasti učenja stranih jezika, škole računara, socijalnih veština, tehnika pregovaranja, marketinga, PR, menadžmenta, računovodstva. Organizovanu posetu sajma najavile su brojne srednje škole. Na osnovu dosadašnjeg interesovanja očekujemo posetu ne samo iz Niša već i posetu budućih studenata iz čitavog regiona“, tvrde organizatori.

Kako bi privukli pažnju novih, vizuelnih generacija, organizatori kažu da Sajam prate multimedijalni događaji. Fakulteti imaju mogućnost da na svojim štandovima, pored standardnog, promotivnog i informativnog materijala, demonstiraju neke zanimljive naučne eksperimente.

Sajam će pratiti i besplatne radionice Brzo čitanje, Emocionalna inteligencija, Govorništvo i javni nastup, Menadžment organizacije događaja, i druge.

Takođe, “In mens sano corpore sano“ deo je posvećen promociji sportskih učeničkih i studentskih klubova, a “Galerija uspešnih“ poseban deo posvećen promociji najboljih učenika, pobednika na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije