Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

03. 04. 2019. Niš

Autor: I.P. Izvor: City radio

Dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu

Filozofski fakultet u Nišu otvara svoja vrata za sve buduće studente u sredu, 3. aprila, od 19 sati. Budući akademci će moći da se informišu o studijskim programima koje nudi ovaj fakultet.

Organizatori kažu da su pripremili  mini sajam obrazovanja uz inovativan pristup. Nakon uvodnog dela u amfiteatru u prizemlju, posetioci će biti u prilici da obiđu štandove u holu Fakulteta gde će u direktnom razgovoru sa nastavnicima i saradnicima moći da saznaju sve što ih interesuje u vezi sa studijama.

Da bi dan bio zabavniji nastavno osoblje i studenti Filozofskog fakulteta su  pripremili i niz zabavnih i interaktivnih sadržaja. Budući akademci će moći da razgovaraju na engleskom, nemačkom, ruskom i francuskom sa studentima u poliglot klubu kao i da se upoznaju sa vrednim istorijskim mapama grada Niša. Pripremljen je i kviz kao i interaktivna postavka Vuka Karadžića u obliku holograma.


"Dobiće priliku da malo "filozofiraju" sa našim studentima koristeći pitanja iz aplikacije koju smo napravili. Kroz niz testova, pedagoških, psiholoških i socioloških, naučiće nešto novo o sebi a sa našim studentima socijalne politike i socijalnog rada razgovaraće o raznim akcijama koje smo već pokrenuli i koje tek planiramo." - najavljuju organizatori Dana otvorenih vrata.

Pošto je Filozofski fakultet tradicionalno atraktivan za buduće brucoše očekuje se prisustvo više od 300 maturanata iz Niša i regiona.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije