Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

23. 04. 2019. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

PNG Stevan Sremac otvara vrata budućim gimnazijalcima

Prva niška gimnazija Stevan Sremac u sredu 24. aprila, od 15 do 19 sati, organizuje Otvorena vrata u svečanoj sali škole. Tom prilikom učenici osnovnih škola moći će da se informišu o svemu što ih interesuje u vezi sa upisom u najstariju nišku gimnaziju i načinom rada u njoj.

 

Osim informacija o filološkom odeljenju, nemačkom bilingvalnom odeljenju i odeljenjima društveno-jezičkog i prirodno-matematičkog smera, kao i o predmetima koji se izučavaju u Prvoj niškoj gimnaziji, učenici će dobiti priliku da posete časove i razgovaraju sa učenicima i nastavnicima.

"U sredu ćemo pokazati budućim učenicima naše škole kako je to biti đak Prve niške gimnazije. Učenici završnih razreda u osnovnim školama moći će da posete naš mini sajam u Svečanoj sali, upoznaju se sa đacima gimnazije i profesorima, obiđu biblioteku i kabinete, ali i da posete neke zanimljive časove", kažu u Gimnaziji.

Ovo je prilika da budući učenici dobiju sve neophodne informacije o upisu, pripremnoj nastavi iz srpskog, engleskog i nemačkog jezika, koja će biti organizovana za učenike koji žele da upišu filološko ili bilingvalno nemačko odeljenje Prve niške gimnazije "Stevan Stemac". 

U sklopu Otvorenih vrata u 17 sati, učenici bilingvalnih odeljenja prirediće priredbu na nemačkom jeziku za učenike osnovnih škola, njihove roditelje i nastavnike.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage