Home  |  Vesti  |  Obrazovanje  |  Promocija monografije Niš – grad naprednih tehnologija u Sremcu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

07. 05. 2019. Niš

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

Promocija monografije Niš – grad naprednih tehnologija u Sremcu

U sredu 8. maja, u 19 sati, u Svečanoj sali Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“ održaće se promocija monografije „Niš – grad naprednih tehnologija“. Autor monografije je Dušan Senćanski, nekadašnji učenik škole i predlagač Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“ za ovogodišnju nagradu Kapetan Miša Anastasijević.

Promocija je zamišljena kao tribina o kapacitetima našeg grada u oblasti naprednih tehnologija i namenjena je, pre svega, učenicima, roditeljima i nastavnicima škole. Tako će ova promocija biti veoma korisna učenicima i kao vid  profesionalne orijentacije.

Promocija se organizuje u sklopu Dana evropske baštine i Nedelje stvaralaca evropske baštine, pod sloganom Naše baštine: tamo gde se prošlost sastaje sa budućnošću.

Pored autora Dušana Senćanskog, na prezentaciji će govoriti i načelnik Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte (KLERP) dr Milan D. Ranđelović, profesor emeritus i jedan od recenzenata dr Ljubiša Mitrović, kao i recenzenti prof. dr Bratislav Milovanović i prof. dr Vančo Litovski. Prezentaciji će prisustvovati i predstavnici niških firmi iz oblasti naprednih tehnologija.

Organizatori promocije su PROMO IbiNT – udruženje za očuvanje industrijske baštine i promociju naprednih tehnologija, KLERP – Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte Grada Niša i Prva niška gimnazija „Stevan Sremac“. 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije