Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

14. 10. 2020.

Autor: Marija Jevremčević Izvor: City radio

Radionica o veštinama roditeljstva u Oficirskom domu

Radionica namenjena roditeljima i mladima, održaće se 15. oktobra u Oficirskom domu, sa početkom u 17 časova.

Podizanje dece donosi mnogo izazova. Mladost sama po sebi je takva da se često eksperimentiše, a nekad i pretera u porocima kao što su alkohol , cigarete i druge hemijske supstance. Često je zbog jaza u godinama između dece i roditelja  nedovoljno razumevanja sa obe strane, pa dolazi do loših reakcija. Tim povodom EU info kutak Niš organizuje radionicu posvećenu roditeljima i deci, kako bi čuli više o ovim i drugim temama.

Svi zainteresovani moći će da čuju više o zadobijanju poverenja dece, uspešnoj komunikaciji, nagradama , kaznama,  ali i kako da najbolje provedu zajedničko vreme sa decom.

Radionicu će voditi Ivana Vračkić, bihejvioralno - kognitivni psihoterapeut i Čedomir Šargić specijalista socijalne medicine.

Pitanja ima zaista mnogo, ali dobre roditeljske veštine se stiču vremenom, potrebno je da se stalno usavršavamo i interesujemo za ovu oblast. Na našoj radionici imaćete mogućnost da postavljate pitanja, zajedno sa drugim roditeljima razrešite sve svoje dileme i steknete dodatne veštine koje će vam omogućiti da roditeljstvo za vas bude zadovoljstvo, a vaše dete srećno i uspešno“, poručuju predavači.

Iz organizacije napominju da je učešće besplatno, ali da je neophodno da se popuni prijavni formular, zbog ograničenog broja mesta, najkasnije do 15.oktobra u 10 časova ili do popune kapaciteta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage