Home  |  Zabava  |  Besplatna Škola rolera za decu tokom vikenda u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zabava

05. 05. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Besplatna Škola rolera za decu tokom vikenda u Nišu

Mališani koji bi voleli da nauče da se kotrljaju na rolerima, imaju priliku da tokom predstojećeg vikenda pohađaju besplatnu školicu u parku Čair. Potrebno je da ponesu rolere, štitnike, kacigu i dobro raspoloženje, a ovoj veštini učiće ih kompetentni instruktori.

U subotu i nedelju, 6. i 7. maja, u parku Čair sa početkom od 17 sati Sportski klub Oxigen održaće prvi u nizu „Vikend besplatne škole rolera“.

„Zainteresovani mogu da dođu desetak minuta ranije na poligon kod mostića u Čairu, pripreme se, a roditelji će popuniti prijavu za ovu promo manifestaciju. Kao i do sada, obavezni su svi štitnici kao i kaciga bilo kog tipa, i roleri koji su spremni za vožnju“, kažu u klubu.

Iako je besplatna škola namenjena deci školskog i predškolskog uzrasta, od 4 do 10 godina, mogu da se prijave i stariji.

„Usled velikog interesovanja prethodnih godina, ove godine svako može samo jednom da koristi usluge besplatne škole rolera, a ukoliko nam vreme bude kišovito, iste aktivnosti prebacujemo za sledeći vikend kada ne bude kiše“, dodaju u Oxigenu.

Treninge će držati iskusni profesori fakulteta Fizičkog vaspitanja kao i licencirani treneri i demonstratori Roler saveza Srbije. Svaka grupa polaznika imaće po nekog od takmičara iz kluba koji će biti demonstratori tehnike vožnje i radiće sa njima sve što i učesnici rade.

U Oxigen klubu tvrde da im je plan da u ovoj letnjoj sezoni omasove roler sport u gradu i zemlji, i da se pripreme za naredne takmičarske sezone.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije