Home  |  Zabava  |  IT svet  |  Najbolje na netu u Srbiji za 2018. godinu: Nagrada Digital Biz za Yunet
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

IT svet

07. 02. 2019.

Izvor: City radio

Najbolje na netu u Srbiji za 2018. godinu: Nagrada Digital Biz za Yunet

Na svečanosti održanoj u Skupštini Grada Beograda uručene su nagrade za Top 50 - najbolje online stvari u Srbiji za 2018. godinu. Manifestacija, održana po dvadeset drugi put, je okupila najznačajnije i najbolje što se nalazi na internetu, njih deset su poneli titulu pobednika u različitim kategorijama a dodeljene su i specijalne nagrade za posebna dostignuća u protekloj godini.

Misija kompanije Yunet, dobitnika novoustanovljene nagrade Digital Biz - digitalno unapređenje poslovanja, jeste da stvara digitalni svet koji postaje stil života zadovoljnog korisnika, ističu u ovoj kompaniji kao njihov glavni moto. Upravo je kompanija Yunet jedan od prvih internet servis provajdera koji uspešno posluje na tržištu Srbije više od 25 godina, postavivši od prvog dana visoke standarde i stalno unapređujujući portfolio usluga koje prilagođava potrebama tržišta. Kompanija je zahvaljujući odanosti tradiciji, vernosti svojim vrednostima i klijentima, kao i profesionalnom timu stekla prepoznatljivost na tržištu, što je  i razlog da Yunet dobije ovu specijalnu nagradu  .

Šta ova nagrada znači za Yunet?

Drago mi je što se Yunet pokazao kao prepoznatljiv brend na tržištu i što iz dana u dan sve više jača. Kada je o samoj nagradi reč - ona je potvrda dugogodišnjeg rada i istrajnosti našeg tima. Digitalna transformacija poslovanja koja podrazumeva organizacione promene kroz upotrebu digitalnih tehnologija i biznis modela omogućila je da Yunet postane pouzdan partner koji može da vas isprati na svakom koraku u vašem procesu digitalizacije. Izazov nam je bio da proširimo portfolio usluga i da zadržimo njihov kvalitet,  što nije bilo lako jer je trebalo osluškivati zahteve korisnika i tržište i doneti pravu odluku u kom smeru ići,  ističe Milan Milošević, Generalni direktor kompanije Yunet.

Mi poslujemo u skladu s našom misijom i vizijom, tako da budemo prepoznatljivi i korak ispred svih, čime stvaramo svet koji postaje stil života zadovoljnog korisnika. Korisnici su to očigledno prepoznali i zato su izabrali nas kao partnera, a ne samo kao pružaoca usluga.

S obzirom da trajete više od 25 godina na tržištu, koji su vaši dalji planovi?

Lično, drago mi je što nismo „obućar koji ima najgoru obuću“. Bilo je davno takvih trenutaka, ali sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da se radujemo dobrom i uspešnom poslu i u narednih 25 godina. Taman dok napunimo 50, a posle toga videćemo :) Komentari (1)

ostavi komentar
pet

08.03.

2019.

anonymous [neregistrovani] u 12:04

Ko gura ove opskurne likove?

Ovaj Milošević nije umeo 5 ljudi da organizuje u Telekomu, gde je volšebno isplivao na mesto šefa službe i na poslu koju nikada ranije nije radio. Ko li gura ovakve kadrove da mi je samo znati.
Veovatno isti oni koji su imenovali Vulina za ministra odbrane.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije