Home  |  Zdravlje  |  U srcu za zdravo srce
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zdravlje

28. 09. 2017. Niš

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

U srcu za zdravo srce

Udruženje za preventivnu pedijatriju Srbije, povodom Svetskog dana srca, sprovodi svoju petu po redu akciju, koja će, kao i uvek do sada, imati za cilj da informiše naše najmlađe stanovnike o prevenciji bolesti, ovog puta u vezi sa srcem. Akcija se održava danas, 29. septembra, najpre u centru grada od 16 do 18 sati, a zatim se nastavlja u prostorijama UPPS-a u Kalči.

U centru Niša biće postavljen štand, a članovi Udruženja razgovaraće sa mališanima o tome kako da unaprede svoje zdravlje. Biće postavljen ram za fotografisanje u obliku srca, a kasnije će biti organizovana i prezentacija, kao i radionica u kancelariji UPPS-a u Kalči za sve zainteresovane. 

Udruženje učestvuje i na Sprotfestu  u OŠ “Dušan Radović” i na taj način opet daje svoj doprinos obeležavanju Svetskog dana srca. 

Podsećanja radi, UPPS je i prošle godine obeležilo ovaj medjunarodni praznik u saradnji sa OŠ “Ćele kula” i zdravstvenim radnicima dečjeg odeljenja KC-a, tako što su posetili obolelu decu i odneli im poruke podške osnovaca.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage