Home  |  Zdravlje  |  Simpozijum o ranom karcinomu dojke sutra na Medicinskom fakultetu u Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zdravlje

03. 11. 2017. Niš

Izvor: Poliklinika Human

Simpozijum o ranom karcinomu dojke sutra na Medicinskom fakultetu u Nišu

Simpozijum na temu “Rani karcinom dojke - savremeni pristupi u dijagnostici i terapiji” će biti održan sutra, 4. novembra, na Medicinskom fakultetu u Nišu. Pored poliklinike Human, organizatori Simpozijuma su KBC “Bežanijska kosa”, Medicinski fakultet u Nišu, Klinika za opštu hirurgiju Niš, Srpsko onkološko društvo i Senološko udruženje Srbije.

Simpozijum je akreditovan, predavači dobijaju 8 poena a slušaoci 4. Simpozijum je podržao i veliki broj sponzora poput privatnih poliklinika širom Srbije i velikih distributera i proizvožača medicinske opreme i preparata.

Očekuje se između 150-200 učesnika među kojima je i Ministar Zdravlja dr Zlatibor Lončar, Rektor Univerziteta u Nišu dr Dragan Antić, gradonačelnik Niša Bulatović Darko, direktor Kliničkog Centra u Nišu dr Zoran Radovanović, dekan Medicinskog fakulteta u Nišu, director KBC “Bežanijska kosa” i mnogi ugledni lekari-onkolozi, radiolozi i hirurzi širom cele zemlje.

Inače, Poliklinika Human koja je jedan od organizatora i generalni sponzor Simpozijuma, je klinika koja jedina u Srbiji pa i čitavom regionu poseduje aparat 3D ULTRAZVUČNI SKENER DOJKE, koji dijagnostikuje minimalne promene na tkivu dojke, nema nikakvog štetnog zračenja i to je trenutno najsavremenija dijagnostika u celom svetu. Ovaj aparat je ujedno bio i povod otvaranja “CENTRA ZA DOJKU” u okviru same poliklinike Human u Nišu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije