Home  |  Zdravlje  |  Besplatni lekarski pregledi u Vojnoj bolnici Niš
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zdravlje

15. 11. 2017. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Besplatni lekarski pregledi u Vojnoj bolnici Niš

U subotu 18. novembra, od 8 do 14 sati, građani Niša imaju mogućnost da odu na specijalističke preglede u Vojnu bolnicu, a ukoliko lekari odrede, moći će da obave i laboratorijske analize i snimanja.

Besplatni lekarski pregledi za građane Niša u Vojnoj bolnici  organizuju se na inicijativu Uprave za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane, u cilju promovisanja vojnog zdravstva.  

Planirano je da se toga dana vrše specijalistički pregledi internističkih grana, pa će građani moći da vrše interne, kardiološke, gastroenterološke,  endokrinološke, neurološke preglede i da provere zdrvastveno stanje pluća. Takođe, planirani su i pregledi na hirurgiji, ortopediji, urologiji, oftalmologiji i ORL.

Po indikacijama lekara specijalista obavljaće se osnovne laboratorijske analize  kao i radiološke dijagnostičke procedure. Planirano je da se za predviđeno vreme uradi po 30 specijalističkih pregleda u svakom kabinetu.

Na ulazu u Vojnu bolnicu Niš, građane će sačekati osoblje Vojne bolnice, koje će po želji pacijenta dati uputnicu za određeni kabinet.

Vojna bolnica Niš je u sistemu zdravstva, i sa Republičkim fondom zdravstvenog osiguranja već nekoliko godina ima zaključen ugovor o zbrinjavanju korisnika fonda, podsećaju iz Vojne bolnice.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije